100. Avsnitt 100!!! Bloopers och en tävling! 🏆

Vi firar vårt 100:e avsnitt med skratt, bloopers och en möjlighet att vinna biljetter till konferensen Swetugg!
I det här speciella avsnittet får vi ta del av bloopers och annat roligt material från tidigare inspelningar. Det blir en rejäl dos humor där ni får höra våra stolpskott och missar under inspelningarna. 
Dessutom är detta vårt 100:e avsnitt, så vi vill verkligen fira det med att dela med oss av lite extra glädje och skratt. 

För att fira detta har vi dessutom en tävling där vi lottar ut biljetter till konferensen Swetugg, som är den 8-9 februari i Stockholm! 

🤓 Svårighetsnivå: 1/5

🔗 Länkar:
Swetugg 2023 
För att anmäla intresse som volontär, maila till: info@swetugg.se

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar