106. Utvärdering av konferenserna Swetugg och JFokus (2023)

Vi utvärderar två av våra senaste konferensbesök, JFokus och Swetugg, och delar med oss av våra tankar om allt från maten till talarrummen och om varför Sofia övade inför sitt talk framför en apelsin.

Väl på JFokus, upptäckte vi en fantastisk lokal med det allra senaste tekniska utrustningen. Swetugg, å andra sidan, kändes som en mer avslappnad och mindre formell konferens med ett fantastiskt utrustat talarrum. 
Så, om du är nyfiken på vad som gör en konferens riktigt bra, eller bara vill veta hur det är att gå på JFokus och Swetugg, sätt på hörlurarna och förbered dig för en resa genom konferensvärlden!

🤓 Svårighetsnivå: 1/5


💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!

★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar