108. Hantera toppar och dalar: Erfarna utvecklares råd (Del 1)

Vi diskuterar en vanlig utmaning inom utveckling - att hantera toppar och dalar. Vissa dagar kan man känna sig som en riktig kodexpert medan man på andra dagar kan känna att man inte får något gjort alls. 
Vi har intervjuat några av de mest erfarna utvecklarna vi känner för att höra deras tankar om detta ämne och deras tips för att hantera dessa svängningar i självförtroendet. Lyssna och ta del av deras insikter och råd!

🤓 Svårighetsnivå: 1/5

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!

★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar