144. Hur du skapar next-level PR:s (enligt Google)
Vi har alla gjort Pull Requests (PRs) som är röriga, för stora, utan vettiga beskrivningar, för att inte tala om suckarna över kommentarer från kodgranskare. Men nu är det dags för en förändring! I detta avsnitt vänder vi blad och utforskar Google’s riktlinjer för hur riktigt vassa PRs bör utformas.
Lär dig knepen för att hålla dina PRs små och hanterbara, och hur man hanterar både bra och mindre konstruktiv feedback från granskare - kom ihåg, det är inte personligt!
För alla där ute som vill lyfta era kodgranskningsfärdigheter till nästa nivå, detta blir ett avsnitt som kommer att förändra ditt sätt att se på PRs för alltid. 🚀
🤓 Svårighetsnivå: 2/5
🔗 Länkar:
Azure Active Directory byter namn
The CL author’s guide to getting through code review
💬 Ställ en anonym fråga eller insändare som vi kan ta upp i podden!
🤓 Svårighetsnivå: 2/5
🔗 Länkar:
Azure Active Directory byter namn
The CL author’s guide to getting through code review
💬 Ställ en anonym fråga eller insändare som vi kan ta upp i podden!
💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★
Skapare och gäster
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn