152. Framtidsspaningar 2024: AI, arbetsmarknaden, remotearbete och tech-trender 🔼

Vi blickar in i 2024 och vad som vÀntar inom tech och mjukvaruutveckling. Vi reflekterar över arbetsmarknadens förÀndringar, trenden för remote arbete och sÄklart ocksÄ AI:s framtid.
Utöver det, diskuterar vi förvÀntningar kring Windows 12, samt hur företag börjar förbereda sig för European Accessibility Act som trÀder i kraft 2025. Vi snuddar Àven vid ökande cybersÀkerhetshot och hur det kan komma att spela en avgörande roll i det kommande presidentvalet i USA.

đŸ€“ SvĂ„righetsnivĂ„: 1/5

🔗 LĂ€nkar:
Game Industry Layoffs (inofficiella siffror)
NaturalReader text-till-tal AI plugin för Chrome, PDF, Kindle etc.
💌 HĂ„ll kontakten med oss:
Om du gillar podden fÄr du gÀrna stötta oss genom att köpa vÄr merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gÀster

Madeleine Schönemann
VĂ€rd
Madeleine Schönemann
Madde Àr en riktig allrounder! Hon har haft mÄnga roliga och lÀrorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och förelÀsare pÄ flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjÀrtat och hennes stora glÀdje Àr att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för anvÀndarna.
Sofia Larsson
VĂ€rd
Sofia Larsson
Sofia Àr en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptÀcktsfasen och skapa effektiva lösningar med anvÀndaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hÄllbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar