174. Uttråkad och omotiverad på jobbet?

Är det bara vi som ibland känner oss uttråkade på jobbet och börjar drömma om grönare kodbeten? En lyssnare har skickat in en fråga om just detta, och vi delar med oss av våra bästa (och kanske lite tvivelaktiga) tips för att hålla motivationen uppe.
Vi snackar också om allt från Apples kommande Worldwide Developers Conference (WWDC) och och de läskiga spökbilderna som dyker upp i folks iCloud efter en uppdatering. Vi ger också alla Microsoft-älskare en snabb genomgång av deras nya Surface dator och Copilot + funktioner i Windows!

🤓 Svårighetsnivå: 1/5

🔗 Länkar:
https://oredev.org/ 👈 🎟️
https://www.developerspodcast.com

Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 33 supportrar