176. Våga ta steget: tips för att bli egenkonsult/frilansare! 🙌

Har du funderat på att bli egenkonsult? Du är verkligen inte ensam! Många som har tagit steget säger att de önskar att de gjort det tidigare, men finns det några dolda gotchas? Vi har med oss Joni Puumala, konsultansvarig på Independtech, som hjälper oss att sätta realistiska förväntningar.
Hur ska du tänka kring ekonomisk planering? Hur mycket kan du egentligen ta ut i lön? Joni delar sina tips för att undvika privatekonomisk stress och förklarar hur du kan hitta ditt eget värde på marknaden. Missa inte detta avsnitt om du funderar på att ta steget till att bli egenkonsult!

🤓 Svårighetsnivå: 2/5

🔗 Länkar:
💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
Joni Puumala
Gäst
Joni Puumala
Joni har en bakgrund inom tech-rekrytering och driver idag bolaget Independtech tillsammans med grundarna. Han hjälper erfarna utvecklare att starta sin resa som frilansare.
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 31 supportrar