178. När kroppen ger upp vid 30+ 😝

Vi har fått en lyssnarfråga från Linus som undrar om vi också har ont i kroppen av att sitta vid datorn. Vi delar med oss av våra egna krämpor och hur vi blivit av med dem. Vi pratar också om ergonomiska stolar och om de hjälper eller om de bara är en myt.
Vi dyker även in i nyheterna om att Apple är det första företaget som verkar ha brutit mot Digital Markets Act (DMA). Vi går snabbt igenom dramat som har pågått mellan Epic Games och Apple.
Och som grädden på moset bjuder vi på en livlig diskussion om varför så många inte gillar fiskmåsar.

🤓 Svårighetsnivå: 1/5

🔗 Länkar:
💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 31 supportrar