44. Para ihop dig med en testare med Joss Åkesson

Vad har trummisar och testare gemensamt? Det får vi höra mer om i avsnittet med Joss Åkesson som är testare, hund-mamma och trummis!
Vad har trummisar och testare gemensamt?
Det får vi höra mer om i avsnittet med Joss Åkesson som är testare, hund-mamma och trummis!

Lyssnare som följer oss på Instagram svarade på frågan "Vad tycket du är mest utmanande med testning?" för några veckor sedan.
Vi reflekterar över lyssnarnas kommentarer och diskuterar bland annat hur man involverar test tidigt, hur man som testare kan få utvecklare att bli mer intresserade av test och hur man ska veta när man testat färdigt.

Joss jobbar i ett vasst team som har hunnit ta några vändor i att förbättra sina processer. Vi är så nyfikna och dyker rejält in i branchingstrategier och hur man gör testningen enkel med featuremiljöer och Slack-integrationer.
Sofia öppnar även upp för en djupare inblick i utmaningar i hennes team. Är det transparens och tillit som saknas eller behöver de bara sluta kolla på Scrum-boarden på daily standup?

💬 Ställ en anonym fråga eller insändare som vi kan ta upp i podden!

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar