63. Saker att tänka på inför svåra samtal

När hade du senast ett svårt samtal med en kollega eller familjemedlem? I detta avsnitt får du knep som är bra att ha med sig in i ett svårt samtal.
När hade du senast ett svårt samtal med en kollega eller familjemedlem? Eller undviker du att ha svåra samtal för att det är för mentalt krävande?
Det är lätt att falla in i gamla mönster och att en feedbacksession inte alls blir som man tänkt sig.
Vi tar oss an ämnet och diskuterar knep och hacks, med stöd i Brene Browns forskning, som är bra att ha med sig in i ett svårt samtal.
Ni får även höra kunskapen omsättas till handling då vi har skrapat internet och hittat ett riktigt(!) dilemma mellan en anställd och en chef, och ger våra tips på hur det samtalet skulle kunna gå till.

Här hittar du kodutmaningen: bit.ly/awchallenge

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar