67. 3(4,5) verktyg du inte ens visste att du behövde

Vi pratar om ett par mindre kända verktyg som hjälpt oss utveckla, testa och debugga våra applikationer.
Efter några avnitt med mycket processsnack är det hög tid för ett avsnitt som är högre upp på nördskalan.
Vi skulle nog säga att detta avsnitt är 4 av 5 i nördighet.

Det är lätt hänt att fastna i gamla trötta vanor och bara sträcka sig till Postman eller console.log för att debugga sin applikation.
Så idag får ni lära känna ett par (oklart om det är 3, 4 eller 5) verktyg som löser vad som kan i första hand verka som riktigt jobbiga problem. Vi berättar hur de har hjälpt oss och kanske får du som lyssnar inspiration och testar något av dem!

🤓  Svårighetsnivå: 4/5

🔗  Länkar:
Fiddler
ngrok
💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!

★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar