73. Mjukvara äter upp världen

Att mjukvara äter upp världen är onekligen sant. Vi blickar tillbaka på en klassisk och ikonisk artikel skriven av Marc Andreessen 2011 där han förutspådde just det.
Mjukvara äter upp världen - så skrev Marc Andreessen, medgrundare av Netscape, i en artikel publicerad av Wall Street Journal 2011.
Digitaliseringen har förändrat hur vi konsumerar musik, shoppar, reser, tittar på film, utbildning, ja ni fattar.
I det här avsnittet blickar vi tillbaka på denna, 11 år gamla, ikoniska artikel och diskuterar huruvida det Marc förutspådde i sin spåkula blev sant eller ej.

🤓 Svårighetsnivå: 1/5

🔗 Länkar: 

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar