74. Code review: hur du hämnas på dina fiender

7 tips på hur du som utvecklare kan hämnas via code reviews!
Har du en kollega som aldrig sätter på nytt kaffe efter att ha tagit det sista, eller en som ska vara så himla perfekt hela tiden, eller hen som inte sa god morgon till dig den där morgonen för tre år sedan.
Ibland stör man sig verkligen på någon som man jobbar med. Och ibland kan man känna att man hade velat ge igen för allt man fått stå ut med. Men det är svårt, du vill ju inte sjunka till den andra personens nivå.
Men om man inte får ut aggressionen byggs den ju upp?
Detta avsnittet dig 7 ger tips på hur du som utvecklare kan ge igen på ett subtilt sätt via code reviews! (Eller hur du inte ska göra…)

👉 Läs mer och signa upp till 1337s mentorskapsprogram här!

🤓 Svårighetsnivå: 3/5

🔗 Länkar: 

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar