80. Våra bästa produktivitetshacks 🔥

Vi delar med oss av våra bästa tips för att få saker gjorda med lite stress
Hur får man saker gjort? Det tycker vi är perfekt att diskutera efter semestern.
Vi ger våra tips på hur vi tänker, pitfalls och vilka verktyg vi använder för att få saker gjort utan att stressa ihjäl oss på köpet. 
Det ska också tilläggas att vi inte alltid lyckas hålla oss på banan, särskilt inte när vi har splittade roller på jobbet och med ett liv utanför jobbet. Men vi båda upplever att vi blir bättre på det för varje år och nervsammanbrotten (ja, vad trodde ni?) kommer allt mer sällan. 
Att vara produktiv handlar inte om att fylla varje vaken stund med saker att göra, det handlar mer om att hitta en balans och en hälsosam form av produktivitet.
Som alltid, vi älskar att höra er feedback på Instagram

Detta avsnitt finns med video på vår Patreon! 📹

🤓 Svårighetsnivå: 1/5

🔗 Länkar: 

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar