90. Kanske den värsta skräckhistorian vi har hört 👻

Otto berättar en skräckhistoria som vi hoppas att du själv slipper uppleva!
I detta avsnitt får vi höra en skräckhistoria från verkligheten - en som vi hoppas aldrig händer dig!
Otto Remse - utvecklare, systemarkitekt, pilot och mångsysslare - berättar en fasansfull skräckhistoria från hans första jobb som utvecklare. 
Utan att avslöja för mycket: vad hade du gjort om du hade utlöst en händelse som krävde att experter från Japan fick flygas in med privatjet för att lösa katastrofen? 

🤓 Svårighetsnivå: 1/5

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar