111. Stresshantering, Elon Musk och OHIO

I detta avsnitt av vår podd gräver vi in i Elon Musks senaste kontroversiella Twitterfejd, där han skämtade på en anställds bekostnad. Men vi nöjer oss inte där - vi utforskar också den eviga utmaningen att balansera jobbet som utvecklare med ett härligt privatliv. 
Ska man sikta på work-life balance eller är work-life integration svaret? Och vad händer när Madeleine drömmer mardrömmar om att inte kunna skriva kod? Därefter avslöjar Sofia en metod för att hantera stress och behålla fokus - OHIO-metoden. Så luta dig tillbaka, ta på dig hörlurarna och njut av podden!

🤓 Svårighetsnivå: 1/5


💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar