118. Vi går på zoo: stakeholders som farliga djur

Madde har haft en nära-döden-upplevelse (nästan) och berättar ingående om sitt trauma. Sofia däremot har observerat att fler och fler jobbar sent på kvällen, så pass att vi nu ser tre peakar under en arbetsdag till skillnad från två som vi ofta har sett innan.
Och så har vi varit på zoo! Fast istället för att kolla på djur har vi kollat på typiska stakeholders och vilka djur de representeras av. Vi såg bland annat en typiskt WOLF (working on latest fire) som ylar om att just deras problem måste lösas NU!

🤓 Svårighetsnivå: 2/5

💌 Håll kontakten med oss:
Om du gillar podden får du gärna stötta oss genom att köpa vår merch, bli en Patreon, subscriba till podden eller skriva en recension!
★ Support this podcast on Patreon ★

Skapare och gäster

Madeleine Schönemann
Värd
Madeleine Schönemann
Madde är en riktig allrounder! Hon har haft många roliga och lärorika roller inom branschen, som utvecklare, scrum master, product manager, konferensarrangör och föreläsare på flera olika evenemang. Programmering ligger henne varmt om hjärtat och hennes stora glädje är att tillsammans med sitt team leverera produkter som gör verklig skillnad för användarna.
Sofia Larsson
Värd
Sofia Larsson
Sofia är en erfaren utvecklare som tycker om att vara en del av produktupptäcktsfasen och skapa effektiva lösningar med användaren i fokus. Hon har ett starkt engagemang för digital hållbarhet och i sin roll som Digital Sustanability Competence Lead jobbar hon för att öka det digitala mijömedvetandet. LinkedIn
image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter image of podcast supporter
Bli en av 34 supportrar